Lentetraining zaterdagmiddag 8 april

Op 8 april geven wij een trainingsmiddag met de lente als thema. 

Bij het seizoen lente hoort het element hout. Denk hierbij aan het ontwaken van de natuur, kiemkracht en scheuten die razend snel omhoog schieten. Lente is een seizoen van expansie en groei.

Voor een gezonde groei is het prettig als je lichaam energetisch schoon is. We gaan flink aan de slag met een energetisch schoonmaak. Hierbij hoort speciale aandacht voor de lever: het orgaan dat resoneert met de houtkracht. Als je natuurlijke groei beperkt, ontstaat er frustratie. Frustratie en boosheid reageren op de activiteit van de lever en vice versa in de lever. Hier staat vriendelijkheid tegenover. Ook vriendelijkheid resoneert met de lever. Als je aan beide polen aandacht geeft, ontstaat er ruimte voor de non-polaire kracht vergevingsgezindheid. Deze kracht is een belangrijke mentale opruimer.

Wil je meer weten over de Taoïstische elementen en hun bijbehorende emoties lees dan https://www.drakenpoort.nl/helende-klanken/

Met behulp van Chi Kungs (Taoïstische bewegingsleer) en meditaties zetten we de energie flink in beweging, en brengen we het houtelement in balans. Zo wordt je goed geworteld en ben je klaar om te gaan ontkiemen deze lente. Je leert technieken die je in je dagelijks leven kunt gebruiken om je emotionele balans weer te vinden, en ruimte te geven aan vergeving en vriendelijkheid.

Zaterdag 8 april van half 2 tot half 6

kosten €35
Je kunt je aanmelden via info@drakenpoort.nl of via de knop hier onder.
 
Je bent van harte welkom!
Jan-Peter en Marleen 

Aanmelden